Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€ / Τηλ. παραγγελίες: 2109888649

Θέσεις εργασίας

Η Achilleas Accessories με ιστορία 30 και πλέον χρόνων, σήμερα απασχολεί πάνω από 100 άτομα. Η ανάπτυξη της εταιρείας μας οφείλεται στο ανθρώπινο δυναμικό που την απαρτίζει, στην δημιουργικότητα, το δυναμισμό και τη φιλοδοξία τους.

Αν σας ενδιαφέρει μία καριέρα στο χώρο της μόδας, σε ένα αξιοκρατικό περιβάλλον με ίσες ευκαιρίες εξέλιξης, στείλτε το βιογραφικό σας στο:

sales@achilleasaccessories.gr

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις αυτή την στιγμή.

Σας ενημερώνουμε ότι όλες οι πληροφορίες που περιέχονται στο βιογραφικό σας σημείωμα αντιμετωπίζονται ως άκρως εμπιστευτικές και δεν καθίστανται δημοσίως γνωστές, ούτε κοινοποιούνται σε τρίτα μέρη. Σε αυτές έχουν πρόσβαση μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι της εταιρείας μας ή συνεργάτες μας και τηρούνται για το σκοπό της αξιολόγησης πιθανής συνεργασίας σας με την εταιρεία Achilleas Accessories.Το βιογραφικό σας σημείωμα και τυχόν άλλα δεδομένα σας που μας έχετε χορηγήσει, θα φυλάσσονται με ασφάλεια στη βάση δεδομένων μας, για διάστημα 12 μηνών. Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εάν επιθυμείτε τη διαγραφή των πληροφοριών σας πριν το πέρας των 12 μηνών, ή εάν θέλετε οποιαδήποτε σχετική πληροφορία. Αποστέλλοντάς μας το βιογραφικό σας σημείωμα, συναινείτε στην ως άνω επεξεργασία των δεδομένων σας, σύμφωνα και με όσα περιγράφονται αναλυτικά στην Πολιτική Απορρήτου μας.