ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ / ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 2103239970

Η εταιρεία

H Achilleas Accessories ξεκίνησε την πορεία της το 1978, ιδρύοντας το περίφημο μαντηλάδικο της οδού Κολοκοτρώνη, το πρώτο στην Αθήνα. Σε λίγα μόνο χρόνια και διανύοντας μια εντυπωσιακή αναπτυξιακή πορεία εξελίχθηκε στην πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που ασχολείται με το αξεσουάρ.

Το αποκορύφωμα της εντυπωσιακής αναπτυξιακής πορείας της εταιρείας ήρθε το 2008, όταν η Achilleas Accessories τιμήθηκε με το βραβείο "Famous Brand" από την "TRADELINK- Reputation Research & Consultancy”, έπειτα από εκτενή έρευνα που πραγματοποιήθηκε με σκοπό να καθοριστούν οι πιο αναγνωρίσιμες μάρκες.

Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται Σουλίου 1, Αθήνα, ΤΚ 10678 .


Και συνεχίζουμε…

Μετά από 35 χρόνια ανοδικής πορείας, το brand συνεχώς εξελίσσεται παραμένοντας σε συμφωνία με τις ανάγκες της αγοράς και προσφέροντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Στοχεύοντας στην άρτια εξυπηρέτηση της αυξανόμενης βάσης των καταναλωτών της, η εταιρία συνεχίζει να επενδύει δυναμικά στη φυσική αλλά και ψηφιακή της παρουσία, επεκτείνοντας το δίκτυό της σε μεγάλες διεθνής εμπορικές περιοχές, σημαντικά εμπορικά κέντρα και άλλα επιλεγμένα καταστήματα λιανικής και e-shops.

Σήμερα, η Achilleas Accessories είναι συνώνυμη του σύγχρονου γυναικείου στιλ και της ανώτερης ποιότητας, διαθέτοντας καταστήματα σε στρατηγικά σημεία της χώρας, καθώς και ένα ισχυρό δίκτυο χονδρικής σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη. Η ισχυρή της διεθνή παρουσία, ενδυναμώνεται από τη συνεπή συμμετοχή της σε διεθνείς εκθέσεις.

Η φιλοσοφία μας

Με επίκεντρο τη φιλοσοφία του brand για αρμονία και ενσωματώνοντας τις γνώσεις και τις αξίες του διεθνούς design team που διαθέτουμε, βασικός μας στόχος είναι να αποτελέσουμε πηγή θετικής ενέργειας και έμπνευσης στη σύγχρονη γυναίκα, που θέλει να παραμένει κομψή αλλά και άνετη. Παρακολουθώντας από κοντά μεγάλα fashion shows και έχοντας πρόσβαση σε αποκλειστικές βάσεις δεδομένων και πρόγνωσης των fashion trends, είμαστε σε θέση να μπορούμε να προσφέρουμε μοντέρνες στιλιστικές προτάσεις.

Οι πλούσιες, εκλεκτικές και φιλικές προς το περιβάλλον, συλλογές μας είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να αναδεικνύουν το ξεχωριστό στιλ της κάθε γυναίκας, προσφέροντάς τους μία μεγάλη γκάμα επιλογών για τις καθημερινές αλλά και τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωή τους.