Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€ / Τηλ. παραγγελίες: 2109888649

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να προβείτε σε αλλαγή προϊόντος, μέσα σε 15 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία παραλαβής του, στην περίπτωση που:

1) Το προϊόν είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε

2) Το προϊόν είναι σε νούμερο που δεν σας ταιριάζει

3) Το προϊόν είναι ελαττωματικό

4) Επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή για προσωπικούς λόγους

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε αρχικά με το αρμόδιο τμήμα του Eshop στο sales@achilleasaccessories.gr ή στο 2109888649, αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας σας, το προϊόν ή τα προϊόντα που επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή και τον λόγο της αλλαγής ή της επιστροφής τους.Αλλαγές προϊόντων δεν γίνονται δεκτές αν δεν προηγηθεί επικοινωνία με το παραπάνω αρμόδιο τμήμα του Eshop. Τα προϊόντα των επιστροφών αποστέλλονται αποκλειστικά και μόνο με εταιρείες courier και τα έξοδα αποστολής για τις επιστροφές επιβαρύνουν τον πελάτη. Εξαίρεση αποτελούν τα ελαττωματικά προϊόντα ή λάθος στην παραγγελία με υπαιτιότητα της Εταιρίας.

Σε περίπτωση που ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης υποχρεούστε να αποστείλετε το/τα προϊόν/ντα στην αρχική του/τους κατάσταση και εφόσον δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος (προστατευτικά, καρτελάκια, ετικέτες), συνοδευόμενο/α απαραιτήτως με το αντίστοιχο παραστατικό πώλησης. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.

Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση: Achilleas Accessories, Τμήμα επιστροφών e-shop Achilleas Accessories, Καπετανάκη 73-75, Άλιμος, 17342

Για λόγους υγιεινής η εταιρεία μας δεν δέχεται επιστροφές σε σκουλαρίκια εκτός εάν είναι ελαττωματικά. Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στις αποθήκες της Εταιρείας μας υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο.

Στα προϊόντα προσφοράς (bazaar) γίνονται δεκτές οι επιστροφές με σκοπό την αντικατάσταση ελαττωματικού προϊόντος. Δεν γίνονται δεκτές όμως οι αλλαγές.